Omgivelser

På ejendommen har der i perioden 1872 – 1962 været gravet mergel.

Det betyder, at vi i dag har en fantastisk natur med de gamle mergelgrave, som vi i dag kalder søer i stedet for mergelgrave.
For at gøre det endnu mere attraktivt at bo her, har vi valgt at gøre en ekstra indsats for naturen. Der er nu etableret insektvolde, barjordstriber og etableret småbiotoper. Det giver gode betingelser for dyrevildt, fugle og insekter.

Rundt om de 5 søer og på flere af markerne har vi lavet trampestier, så der er rig mulighed for at komme ud og nyde den danske natur.
Du kan være heldig at møde harer og rådyr og måske se et par ænder på en af søerne. Derudover er her fugle i massevis. På kortet kan du se en oversigt over ejendommen med de anlagte stier. 

Du kan også vælge at tage din fiskestang med og gå ned til en af søerne. Måske er du heldig at få en stor gedde på krogen.
For børnene er der anlagt en legeplads med trampoliner, gynger, sandkasse m.m. Legepladsen er delvist indhegnet og ligger tæt ved terrassen. Her kan forældrene slappe af, mens børnene hygger sig på legepladsen.

Herunder kan du se billeder fra omgivelserne.